SharePoint

SharePoint is een webapplicatie platform uit de Microsoft Office-server suite en is een veilige locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf vrijwel elk apparaat. Voorheen werd SharePoint gebruikt door middelgrote en grote bedrijven, maar sinds SharePoint ook als online versie beschikbaar is in de Office 365 stack is het gebruik door kleinere organisaties toegenomen. Inovativ heeft inmiddels jarenlange ervaring met het bouwen, configureren en implementeren van de juiste SharePoint omgeving.

 

Slimmer, sneller en beter samenwerken
SharePoint zorgt ervoor dat organisaties slimmer, sneller en beter kunnen samenwerken door informatie uit te wisselen, te communiceren en documenten delen. Er is alleen een webbrowser nodig, zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox. SharePoint is een bedrijfsoplossing waarin verschillende toepassingen worden gecombineerd, zoals: intranet, extranet, content management, document management, persoonlijke cloud, entreprise social networking, entreprise search, business intelligence, workflow management en nog veel meer.

Automatiseren van bedrijfsprocessen
SharePoint biedt out of the box al tal van mogelijkheden met betrekking tot workflow management, waardoor u op eenvoudige wijze bedrijfsprocessen kunt automatiseren. Nintex Workflow is een applicatie die gebruikt wordt om op een efficiënte wijze SharePoint te ondersteunen. Door Nintex te gebruiken tijdens het implementeren van SharePoint worden aanzienlijke besparingen gerealiseerd in het bouwen en beheren van SharePoint oplossingen. Onze SharePoint architecten en business consultants koppelen de kennis van uw organisatie aan onze kennis van mogelijkheden, functionaliteit en techniek om ook voor u business value te creëren.  

  • Wilt u meer weten over Microsoft Sharepoint?
    Heeft u vragen? We staan klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

    Wijnand Houweling
    Managing Partner