Training
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
T: +31 20 890 91 00
info@inovativ.nl
Bewolkt
Als Inovativ hechten we grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarom maken we ons sterk om onze klanten inventieve, hoogwaardige en milieutechnisch verantwoorde producten en services te bieden. Bij al onze activiteiten streven we ernaar om de woon- en leefomgeving zoveel mogelijk te ontzien. We stellen ons daarbij op als een Maatschappelijk Betrokken Onderneming (MBO). Dit houdt in dat we met onze activiteiten een bijdrage willen leveren aan de lokale samenleving.

Aequitas Librorum
Inovativ is hoofdsponsor van Rondje NL van Aequitas Librorum. Die stichting werd in 2005 opgericht door Nino Ribbink en Frank Bonekamp ten behoeve van deelname aan de Roparun. Aan deze hardloopestafette van Parijs naar Rotterdam liep namens de stichting het team 'PR8RUNNERS' mee. Door de enorme drive en ervaring is de stichting gegroeid en organiseert ze nu zelf evenementen en projecten. Doelstelling: 'Het ondersteunen en/of ontplooien van projecten die gericht zijn op kinderen die fysiek, cognitief en/of financieel zijn achtergesteld'. Oftewel: 'gelijkheid en gerechtigheid voor kinderen' een motto dat terugkomt in de Latijnse naam Aequitas Librorum. Mede dankzij de financiële steun van inovativ en de inzet van onze medewerkers ter ondersteuning van de stichting, lopen elk jaar in mei tientallen gesponsorde 'runners' het Rondje NL. Een loop van ruim 600 kilometer, met start en finish onder de Utrechtse Dom. Het geld dat de stichting hiermee ophaalt, doneert ze aan Stichting Doe een Wens. Die zorgt dat de wensen van terminaal zieke kinderen in vervulling gaan.
 
Alpe d'HuZes
Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers - alleen of in een team - geld bijeen fietsen voor de strijd tegen kanker. Deelnemers beklimmen op één dag minimaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez. Deze bijna onmogelijke opgave werd sinds 2006 al door heel wat renners volbracht, waaronder zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Zesmaal de berg op fietsen is een behoorlijke inspanning, die echter in het niet valt bij het dagelijkse gevecht van kankerpatiënten. In 2010 werd het recordbedrag van 12 miljoen euro opgehaald! Inovativ sponsort elk jaar een team met een fors geldbedrag. In 2010 was dat 'We’re All-in' met de renners Mark Voermans, Bram Veenhof, Marco van der Steijle en Erwin Hartenberg.