Terug naar mensen

ontspanning

Hard werken en hard ontspannen, dat is sinds de oprichting van inovativ het motto. Anders gezegd: als je de boog enkel gespannen houdt, lanceer je nooit een pijl. Om die reden maken we veel tijd en budget vrij voor leuke activiteiten.
 
Hoogtepunt van elk jaar is natuurlijk het gezamenlijke bezoek aan de Microsoft Management Summit in Amerika. De afgelopen jaren was dit in Las Vegas. Daar organiseerden we ook buiten de beurs bijzondere uitjes. Zoals theaterbezoek, een helikoptervlucht of borrelen met uitzicht over de Strip.
 
En ook de rest van het jaar zijn er voldoende moment om samen met collega's te ontspannen. Bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse bbq - inclusief bezoek aan Walibi World - op dancefeesten als Tomorrowland en bij de regelmatige etentjes. Misschien nog wel het leukste is als collega's zelf met initiatieven komen. Zo maken we nog eens iets verrassends mee.
 
Wil je een keer met ons meegenieten? Dat kan, we nodigen regelmatig vakgenoten uit. En niet zo raar: die mogen we later vaak begroeten als collega.