Terug naar mensen

wie zijn wij

Een bedrijf dat zich zonder schroom de “System Center specialisten” durft te noemen. Dit is nogal wat. Toch is dat precies waarin we ons onderscheiden van andere partijen; een no-nonsense ICT dienstverlener met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Microsoft System Center, Windows Azure en Hyper-V. We leveren onze kennis en ervaring in de vorm van Consultancy, waarbij we de klant ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van System Center, Windows Azure producten en het Hyper-V platform.

Ons voornaamste doel daarbij is “kennisoverdracht” en de ICT organisatie “in staat stellen” om zelf de werkzaamheden uit te voeren, waar mogelijk. Door bij te dragen aan de borging van kennis over, en gebruik van de producten in de organisatie, zorgen we ervoor dat het succes van de implementatie verzekerd is.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot meer dan 25 consultants / specialisten die allen één of meerdere producten uit de System Center suite, Windows Azure inclusief het Hyper-V platform tot in de finesses beheersen. Sinds enige tijd is inovativ ook Microsoft Services Ready Partner en geaccrediteerd Microsoft oplossingen te implementeren op hetzelfde niveau als MiIrosoft Services consultants dat zouden doen.

Maar liefst zes MVP's zijn door Microsoft USA gewaardeerd met de MVP status (Most Valueable Professional). Zo zijn Maarten Goet en Kurt van Hoecke MVP op het gebied van System Center Operations Manager. Hans Vredevoort tot Hyper-V MVP. Daarnaast zijn Kim Oppalfens en Kenny Buntinx beide System Center Configuration Manager MVP. En Marc van Eijk is Windows Azure Pack MVP. Daarmee is inovativ ook dit jaar weer het bedrijf met de meeste MVP’s op gebied van het System Center in Europa.

Sinds enige jaren nemen we, in samenwerking met Microsoft USA, deel aan diverse TAP programma’s. In deze “bèta” programma’s implementeren we samen met klanten vroegtijdig nieuwe software en profiteren beide partijen van de kennisvoorsprong.