Private Cloud Partner of the Year

Inovativ top finalist Microsoft Partner of the Year Award

Internationale erkenning voor innovatieve implementatie bij KLM
Inovativ is wereldwijd finalist voor de Microsoft Private Cloud Partner of the Year Award. De award onderscheidt partners die buitengewone private cloud-oplossingen leveren op basis van Microsoft-technologie. Inovativ kreeg de wereldwijde onderscheiding voor zijn innovatieve private cloud voor KLM.

De Partner of the Year Award kent diverse categorieën, met meer dan 3000 inzendingen uit de hele wereld. Winnaars van de Private Cloud Partner of the Year Award blinken uit in innovatieve private cloud-oplossingen op basis van Hyper-V, Microsoft System Center en gerelateerde producten.

KLM: extra servercapaciteit binnen enkele uren
De private cloud die KLM implementeerde gooide dan ook hoge ogen. Belangrijkste doel van de oplossing: minder doorlooptijd van een aanvraag voor extra servercapaciteit. En dat lukte: de doorlooptijd ging terug van 6 weken naar luttele uren. "Onze insteek is altijd om klanten meer controle te laten krijgen op hun IT-omgeving,” aldus Maarten Goet, managing consultant van inovativ. “Dat reduceert kosten en tijd, én geeft ruimte om snel in te spelen op kansen. Bij KLM zijn we ruimschoots in die missie geslaagd. We zijn heel blij met de internationale waardering van Microsoft daarvoor.”

Succes door innovatieve oplossingen
Jon Roskill, Corporate vice president van de Microsoft Worldwide Partner Group: “Microsoft erkent Partner Award-finalisten voor hun buitengewone inzet bij het oplossen van unieke klantproblemen. Onze partners zijn cruciaal voor ons succes. Het is hún creativiteit en innovatiedrang die aan de basis staan van het wederzijds, langdurig succes. We feliciteren de finalisten met hun prestaties en kijken ernaar uit toekomstige successen te volgen.”

Wil je meer weten over de Private Cloud die Inovativ implementeerde bij KLM? Bekijk hier de video over KLM.