Terug naar system center

Wij bieden oplossingen voor

Finance
De financiële dienstverlening is in Nederland een omvangrijke markt en kent enorme variëteit aan bedrijven. Onder andere bij pensioenfondsen, accountantskantoren, banken, verzekeraars en belastingadviseurs is het cruciaal dat de IT omgeving solide is en waar ten alle tijden opgebouwd kan worden. Inovativ heeft diverse bedrijven binnen de financiële sector bediend. Een van deze klanten is KAS BANK gevestigd in Amsterdam. Zij hebben met System Center hun ICT-dienstverlening naar een hoger niveau getild. Zij hebben nu grip op zeer complexe workflows.
 
Zorg
Het Electronische Patienten Dossier (EPD) is cruciaal voor de manier waarop tegenwoordig zorgprofessionals behandelingen verzorgen voor patiënten. Van de specialist tot de patiënt - iedereen vertrouwt erop. Laat je niet verrassen door infrastructuur problemen! Onze EPD monitoring oplossing zorgt voor pro-actieve bewaking.
 
Het is belangrijk het EPD als “dienst” te bewaken en niet slechts een set servers. Juist de samenhang en samenwerking van componenten die cruciaal zijn voor werking van het EPD worden daarmee inzichtelijk. Door gebruik te maken van Microsoft System Center is inovativ in staat beschikbaarheid en beveiliging van het EPD integraal te tonen.
 
System Center controleert niet alleen de beschikbaarheid van de individuele componenten, maar simuleert ook gebruikershandelingen. Met de ingebouwde Service Level rapportage functie kan inzicht worden verkregen in de
werking van de EPD “dienst” als geheel.
 
Naast het verzamelen van performance gegevens en het bewaken van beschikbaarheid, wordt ook voorzien in security management en auditing. Voor de NEN 7510 norm kunnen dashboards, rapportages of zelfs verzending van meldingen aan de beheerders ingeregeld worden.
 
Overheid
Inovativ heeft alle expertise in huis om u als overheidsinstelling te ondersteunen om uw ICT-efficiency beleid binnen uw instelling in praktijk te brengen. Inovativ heeft in de loop der jaren veel projecten binnen verschillende Ministeries en andere overheidsorganen uitgevoerd. Zo hebben wij bij Defensie, Ministerie van Economische Zaken en Ministerie van Buitenlandse Zaken succesvolle System Center projecten neergezet.